Kontakt os
Klik her

Endelig er jeg svedfri

Tanja Kamp har lidt af øget tendens til armsved, siden hun var teenager. Efter en miraDry® behandling på Aleris-Hamlet i Parken, København, kan hun nu se frem til at blive svedfri resten af livet.

”Jeg har prøvet alt. Intet har rigtig virket.”

Sådan siger Tanja Kamp, der siden hun var teenager har haft problemer med øget tendens til armsved også kaldet aksillær hyperhidrose. Derfor har Tanja i mange år været vant til altid at medbringe skiftetøj, parfume eller deodorant, når hun gik ud. For hun vidste aldrig, hvornår hun ville få brug for at skifte tøj, fordi det var gennemblødt af sved. Det har sat en voldsom begrænsning på Tanjas påklædning.

”Jeg har jo aldrig helt selv kunne vælge mit tøj, for jeg har altid skullet overveje om, og hvornår, sveden ville kunne ses. Det har betydet, at jeg ofte har klædt mig i enten helt mørke eller lyse bluser, hvor sveden ses mindre. Og så har det betydet rigtig meget ekstra vasketøj,” siger Tanja.

Prøvede alt

Tanja har prøvet mange gode råd og produkter af, men ingen af dem bremsede sveden. Derfor besluttede hun sig for at blive behandlet med miraDry®.

”Jeg valgte at blive behandlet med miraDry®, fordi man efter kun 1-2 behandlinger  opnår en livslang effekt.” forklarer Tanja

MiraDry®-systemet udsender kontrolleret elektromagnetisk energi til små punkter i armhulen, der ødelægger svedkirtlerne. Det reducerer svedlugt og svedproduktion under armene markant, fordi ødelagte svedkirtler ikke kan gendanne sig. Så når de er væk, er de væk for altid.

Det gjorde ikke ondt

Om behandlingen fortæller Tanja, at det var en rolig oplevelse.

”Det gjorde ikke ondt. Men selvfølgelig var det en underlig følelse, fordi man først lokalbedøves under armene. Søren (Søren Kamp, speciallæge i dermato-venerologi hos Aleris-Hamlet i Parken), der udførte behandlingen var rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål under behandlingen, og det gjorde oplevelsen god” fortæller hun.

De første par dage efter behandlingen med miraDry®-systemet, var Tanja hævet under armene.

”Mine armhuler var blå-røde og ømme, men kort tid efter blev det meget bedre og gik væk”.

Glæder sig til selv at kunne vælge sit tøj

På spørgsmålet om, hvad Tanja glæder sig til nu, er svaret åbenlyst og kommer hurtigt.

”Jeg glæder mig bare til at kunne have det tøj på, som jeg har lyst til, uden at jeg lugter eller bliver helt våd under armene” siger Tanja med et smil og fortsætter;

”Det betyder alt. At jeg ikke hele tiden skal rende rundt med en parfume eller deodorant i tasken, fordi jeg er bange for at lugte. At jeg ikke behøver at skifte t-shirts/bluser hele tiden, men bare kan slappe af og vide, at det er slut med at bekymre mig om armsved” slutter hun.

Kontakt os
Klik her

Telefon

Ring til os på telefon 3817 0700

Book online

Kontakt os