Kontakt os
Klik her

miraDry® step-by-step

Tre enkle steps til en svedfri hverdag med miraDry® svedbehandling.

Sådan foregår behandling med miraDry©

En miraDry© behandling udføres af en specialuddannet sygeplejerske. Under behandlingen skal du ligge på ryggen med armene over hovedet på en særlig støtte.

  1. Ved starten af hver miraDry© behandling markerer sygeplejersken huden i din armhule med tusch eller midlertidigt blæk.
  2. Herefter får du lokalbedøvelse i området. Det kan give en knibende eller stikkende fornemmelse. Der vil blive givet flere injektioner i huden i hver armhule for at bedøve hele området, hvor du skal behandles.
  3. Så snart din hud er bedøvet, vil sygeplejersken placere miraDry© enheden i det markerede område på din hud i armhulen. Når enheden er på plads, tændes der for miraDry© systemet. Du vil mærke et sug i huden, og du vil høre toner og biplyde som tegn til sygeplejersken på, at energien tilføres. Dette gentager sig flere gange. Hvis du begynder at føle væsentligt ubehag eller smerter i forløbet enten i det behandlede område eller i armen, skal du straks sige det til sygeplejersken.

Når behandlingen er afsluttet, vil sygeplejersken rengøre det behandlede område, og du får et køleelement på området for at nedsætte risiko for hævelse. Derefter kan du vende tilbage til dine normale aktiviteter.

Efter miraDry© svedbehandling

Læs her hvordan du skal forholde dig efter en miraDry® svedbehandling.

Kontakt os
Klik her

Telefon

Ring til os på telefon 3817 0700

Book online

Kontakt os