Kontakt os
Klik her

Botox svedbehandling

Botox er en effektiv behandling mod svedproblemer, men i modsætning til miraDry® behandlingen er effekten kun midlertidig og skal gentages hver 3. - 6. måned.

Hvad er Botox?

Botox er et af flere handelsnavne på godkendte lægemidler, der indeholderdet aktive stof botulinum toksin A. Stoffet er udviklet af bakterien Clostridiumbotulinum. Botox virker ved at blokere nerveimpulserne til svedkirtlerne. Dette vil få svedproduktionen til at aftage betydeligt eller helt ophøre.

Botox svedbehandling

Forventninger til Botox svedbehandling

Botox er en yderst effektiv svedbehandling med relativt få bivirkninger. Desværre er effekten kortvarig, og det holder i gennemsnit kun 3 måneder, hvorefter du skal behandles igen. Med tiden kan virkningen holde længere.

Ved behandling med Botox vil du typisk være helt tør under armene, kort efter behandlingen, og herefter sker der en langsom forværring i svedtendensen, indtil næste behandling bliver nødvendig. Endelig er Botox mindre effektiv på svedlugten, men virker bedst på svedmængden, modsat miraDry behandlingen®, der virker på begge dele.

Ønsker du en mere varig løsning på dit svedproblem, anbefaler vi derfor miraDry behandlingen®

Kontakt os
Klik her

Telefon

Ring til os på telefon 3817 0700

Book online

Kontakt os